• Header-nieuw-groen
  • SONY DSC
  • OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  • SONY DSC

Opnieuw een Zandmarkt!

Op zaterdag 1 oktober 2016 wordt in de pastorie van de St. Franciscus Xaveriuskerk aan ’t Zand 31 weer een Zandmarkt gehouden. Deze speciale rommelmarkt ─ maar dan zonder “rommel” ─ vindt plaats van 10:30 tot 15:00 uur in de pastorie en (bij goed weer) ook in de tuin achter de kerk. 

De Zandmarkt wordt opnieuw georganiseerd door de Vereniging Geloofsgemeenschap ’t Zand, en de opbrengst is bestemd voor speciaal onderhoud aan het monumentale kerkgebouw, dat volgend jaar 200 jaar bestaat.  Er is ook dit maal weer van alles te vinden.

Er kunnen in de week van maandag 26 t/m vrijdag 30 september nog spullen worden ingeleverd, tussen 09:00 en 12:00 uur, bij de pastorie naast de kerk. Die dienen uiteraard schoon en heel te zijn. Kleding, knuffels, grote meubels, boeken, encyclopedieën, tijdschriften en computerapparatuur kunnen helaas niet worden aangenomen.

Tijdens de Zandmarkt wordt voor hetzelfde doel ook een grote loterij gehouden, met veel mooie prijzen. Eén lot kost slechts € 2,00. De hoofdprijs is een geldbedrag van € 250,00.  De trekking vindt plaats om  14:30 uur . De winnende lotnummers worden daarna ook gepubliceerd op www.ggtzand.nl. De prijzen kunnen tot en met 14 oktober dagelijks tussen 9:00 en 12:00 uur worden afgehaald bij de pastorie.

Het is niet mogelijk nog een reactie te plaatsen.